Promt skall man dra alla över en kam

Nu skall det firas och det med besked. För att göra det hela lite mer speciellt och unikt, är evenemanget ägnat att sprida glädje bland alla landets Hondaägare. Dessa filurer behöver nog lite tröst och uppmuntran i dessa tider av klimatkris, resonerar arrangörerna och bjuder in Måns Zelmerlöw, för Hondaägaren är öppen för lite ungdomlig musik, bara det inte blir för modernt och trendigt, för att inte säga skränigt (gitarrbaserat eller något annat förfärligt).

Mat måste naturligtvis finnas till hands. Sushi, det blir finfint. Kör man Honda så äter man naturligtvis rå fisk, bättre begriper man helt enkelt inte. Arrangören gnuggar händerna och säljer reklamplats åt Mrs Cheng, med vars sortiment Hondaägaren så händigt kan tillaga egna små råa stycken och annat exotiskt från Hondaland.

Klart Hondaägaren vill visa upp sig och sitt fordon tillsammans med likasinnade. En karavan, kanske rent av en karneval, kors och tvärs genom hela stan? Precis vad Hondaägaren vill ha! Först i tåget skall allt någon känd Hondaägare åka. Arrangören kontaktar bilregistret och konstaterar att Margareta Winberg var första ägare till den ljust metallicgröna Accord som Pamela Svensson i Skarpnäck nu tutar runt i. Med lite tur ryms båda i bilen.

Vad kostar kalaset? Billigt är det inte, men förutom allt detta får man tillgång till ett inhägnat område och erhåller dessutom en kamaxelrem i skala 1:34 att bära i ett band runt halsen. Tjusigt så det förslår.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *