Jag slår ett slag för bilkörning

Såhär tokigt kan det bli när man skall till att fotografera sig själv.

Jag har varit i garaget och plockat fram bilen för säsongen. Det tog sin tid, för det var trångt och min plats var inte den bästa. Få garage är för övrigt dimesionerade för 5,5 meter långa amerikanska sportbilar.

Och så dammig den var! Jag tog min blå Volvooverall (!) och borstade bort det värsta. Men i kupén var allt sig likt, dit in hade ingen smuts trängt sig. Snabbt och bekvämt tog jag mig hem från Hornstull upp till Gärdet. Det är alltid lika trevligt var gång man korsar Birger Jarlsgatan, för då har man östermalmsmarken under sina bilringar. Och att stå först i trafikljusen i korsningen Lidingövägen/Valhallavägen och gasa oklimatsmart!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *