Rävjägarn

Åter en timmerbyggnad stadd i förfall

Förfalled invid bygdegården tror jag

En bit från vägen, nästan inne i skogen. Mer eller mindre helt omringad av växtlighet och utan något tak står den gamla timmerbyggnaden. Det var nog ett tag sedan taket rasade in men de stockar som finns kvar är dock förvånansvärt fina.

Man ser dem  överallt, lador och andra överloppsbyggnader som lämnats utan underhåll. Förr eller senare störtar de samman, eller ruttnar nerifrån då stockvarv efter stockvarv försvinner i den fuktiga jorden.

Tags: , ,

2 Responses to “Åter en timmerbyggnad stadd i förfall”

  1. CB says:

    OT

    http://fastighetsmaklarna.se/objekt/etta-i-skuldfri-forening/#bilder

    Man kan ju bara föreställa sig hur denna lägenheten kommer se ut om 3-6 månader… VIT OCH FRÄSCHT, sedan kan huggande spekulanter hitta ett mycket snyggt kök, sönderhugget i en BigBag utanför entrén till Kommendörsgatan 42 inom kort…

    Inte så ofta man stöter på orenoverade mindre lägenheter på Östermalm idag.

Leave a Reply

Comments Protected by WP-SpamShield for WordPress