Rävjägarn

Den nygamla dörren en vinterkväll

Dörren på vintern

Här har vi dörren en vinterkväll. Temperaturen var dock bara ett par minusgrader och således långt från de 30-35 minusgrader som brukar infinna sig längre fram under vintern. Dörren håller dock kylan ute och det gläder mig! Isoleringen gör att den inte alls blir kall och tätningslisterna håller draget borta. Det är bara nyckelhålet som släpper in kall luft och det råder man bot på genom att sätta en strumpa eller en bit skumgummi på insidan. den gamla hallen, som var trång, var aldrig speciellt varm. Kylan kom inte bara från dörren utan även från omgivande kallt rum och dörren upp till den likaledes kalla vinden. Det finns således en hel del att göra för att ytterligare förbättra klimatet i hallen.

Tags:

4 Responses to “Den nygamla dörren en vinterkväll”

  1. Ann Margret says:

    Både vacker och effektiv dörr. Men hur fäster man en strumpa över nyckelhålet?

  2. Lena Svensson says:

    Förskräckligt synd att måla den kritvit. Det var varken bra eller smakfullt!!!
    Så har den knappast sett ut förr!!

Leave a Reply

Comments Protected by WP-SpamShield for WordPress