Rävjägarn

Julinattens dimslöjor med älvors dans

Julidimman

Det är är nästan svårt att tänka sig de ljusa julinätterna nu när vi fortfarande är kvar i februari månad. Visserligen börjar eftermiddagarna bli riktigt ljusa, men det är ännu långt kvar innan mörkret är utrotat, om än bara för ett par månaders tid.

Juli månad var dock väldigt vacker förra året. Kanske lite väl varm, men å andra sidan var natten behagligt sval och fylld av dimridåer. Jag får nog aldrig nog av dimman under dessa ljusa nätter. Den stiger snabbt upp och skiljer av och delar upp, för att sedan snabbt och spårlöst försvinna.

Tags:

2 Responses to “Julinattens dimslöjor med älvors dans”

  1. antonius says:

    Kan det inte bli sommar snart, jag är så less denna vinter, blähh…:(

Leave a Reply

Comments Protected by WP-SpamShield for WordPress