Rävjägarn

Nancy och Carina live på Daily live

Ett av 80-talets roligaste komikerpar var den galna duon Nancy och Carina som var en del av programet Daily Live. Bilderna ovan föreställer några av deras karaktärer; dels det lesbiska paret Marja och Agnetha och dels debattörerna Ulla-Britt Guillo-Hanson och Siif Lilian Andersson. Nancy och Carina var helt galna och sjukligt roliga. Ett stående inslag var att Nancy visade pattarna. Det skulle man aldrig kunna göra idag.

Lustigast var de finska och lesbiska kulturtanterna Marja och Agnetha. Agnetha var mycket hunsad och Marja väldigt butch. Marja skrev också poesi, bla ett knasigt rim som gick något i stil med brösten sitter fram, även på en franska. 1988 gav Nancy och Carina ut en bok, en pysselbok som saknar motstycke. Den innehåller bla. de unika bilderna på Nancys pattar i naturlig storlek, Marja och Agnetas fotoalbum samt diverse sextips och annant trams på hög nivå.

Nancy och Carina spelades av Lill-Marit Bugge och Annalena Brundin. Tyvärr finns nästan inga klipp med de två galningarna. Det enda jag hittar är detta på YouTube.

Leave a Reply

Comments Protected by WP-SpamShield for WordPress